Restructurare marca Posta Romana: 1 milion de euro pentru felicitari de Sfanta Maria

Restructurare marca Posta Romana: 1 milion de euro pentru felicitari de Sfanta Maria

by July 13, 2011 1 comment

“Conducerea companiei Posta Romana doreste sa felicite de ziua lor onomastica pe toti cei care poarta numele Marin si Maria, dandu-le cu aceasta ocazie cate o carte postala”, a spus directorul Posta Romana, Daniel Neagoe. 2,2 milioane de romani isi vor sarbatori onomastica de Sfanta Maria, ceea ce inseamna o cheltuiala de circa 4,4 milioane de lei, adica aproximativ un milion de euro. Intre timp, conducerea Postei Romane continua cu restructurarile.

FMI vrea ca 1.400 de posturi din aceasta instituţie sa dispara din cauza pierderilor enorme. Iar dupa ce povestea banilor pentru “felicitarile de Sfanta Maria” a ajuns in presa, directorul Postei Romane a trimis un nou ordin catre toti postasii. “Va facem cunoscuta intentia companiei de a felicita de ziua onomastica pe toti cei care poarta numele de Marin si Maria, ca se suspenda aceasta acţiune”, a precizat direcorul oficial judetean Dambovita, Cornel Chitica.

Nu se stie pana cand au fost suspendate felicitarile de Sfanta Marie, pentru ca la solicitarea Realitatea TV, directorul Postei Romane a refuzat sa comenteze subiectul.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.