Liviu Dragnea vrea organizarea unui congres extraordinar pana la sfarsitul anului

Liviu Dragnea vrea organizarea unui congres extraordinar pana la sfarsitul anului

Liviu Dragnea vrea organizarea unui congres extraordinar pana la sfarsitul anului

by November 24, 2014 0 comments

Marea majoritate a liderilor PSD “zic sa se faca” un congres al partidului in acest an, dar exista si posibilitatea convocarii ”oricand a unui consiliu national de analiza si de lansare a unor proiecte politice”, a declarat, duminica, pentru Mediafax, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

“Daca se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic sa se faca in acest an, ca din ianuarie sa ne ocupam de guvern si de guvernare, pentru ca avem obiective serioase si tara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emotie. Daca nu se face congres, putem face un consiliu national de analiza si de lansare a unor proiecte politice oricand”, a afirmat presedintele executiv al PSD.

Anterior, intr-o emisiune a A3, Dragnea a exprimat opinia conform careia presedintele PSD Victor Ponta nu risca sa piarda aceasta pozitie, in eventualitatea unui congres.

“Imi bazez aceasta afirmatie pe discutia pe care am avut-o cu toate organizatiile (sefii de filiale, n.red.), in afara de trei-patru exceptii, a celor care erau plecati din tara. Au discutat, nu au venit sa spuna ce au visat noaptea, au discutat marti si miercuri cu organizatiile. Sunt cateva mesaje pe care ei le-au luat si le-au transmis, si anume sa pastram guvernarea si sa pastram in continuare echipa de conducere la partid”, spunea Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.