Traian Băsescu a solicitat locuinţă de protocol după terminarea mandatului

Traian Băsescu a solicitat locuinţă de protocol după terminarea mandatului

Traian Băsescu a solicitat locuinţă de protocol după terminarea mandatului

by October 20, 2014 0 comments

Victor Ponta a anunţat, duminică, la România TV, că preşedintele Traian Băsescu a trimis o cerere Guvernului prin care solicită o locuinţă de protocol după terminarea mandatului,  în baza legii prin care foştii şefi de stat au dreptul la o reşedinţă.

Preşedintele Traian Băsescu are dreptul, după încheierea madatului, la o vilă de protocol, conform legii.  Premierul Victor Ponta a precizat că solicitarea şefului statului este “în lucru”.

“Traian Băsescu a trimis o cerere de casă în urmă cu două săptămâni. Cererea este în lucru. Probabil pentru că nu am răspuns rapid la solicitare, a sărit cu ofiţerul acoperit. Nu o acord eu, Victor Ponta, ci Guvernul, în baza legii în care foştii şefi de stat are dreptul la o reşedinţă. O reşedinţă normală. Domnul Iliescu şi domnul Constantinescu, din câte ştiu eu, stau în condiţii decente. Nu o garsonieră la etajul 10, dar nici palate. Cu mine nu a discutat cu acest subiect, bănuiesc că a discutat cu cei de la RAPPS. Dacă vine o cerere semnată Traian Băsescu, sigur că aflu, aş fi nostim să spun că nu ştiu. Nu ştiu când va decide Guvernul, când se mută domnul Băsescu, poate se mută mai devreme”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Citeste mai mult pe RomâniaTV.NET

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.