Dan Voiculescu are liber la blog: De unde voi fi, voi continua lupta cu Basescu

Dan Voiculescu are liber la blog: De unde voi fi, voi continua lupta cu Basescu

Dan Voiculescu are liber la blog: De unde voi fi, voi continua lupta cu Basescu

by August 17, 2014 2 comments

Dan Voiculescu a publicat, duminica, prima sa postare pe blog  de cand este inchis la penitenciarul Rahova. Sub titlul “Justitia trebuie respectata, abuzul trebuie combatut”, Voiculescu scrie ca “La demnitate, onoare si curaj nu am renuntat, nu renunt si nu voi renunta. In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta. Nu e usor ca dupa o viata de munca, efort si responsabilitate sa platesti pentru ceva ce nu ai facut. In acelasi timp, nu e greu stiind cauza pentru care lupti. De oriunde voi fi, voi apara libertatea presei si voi lupta impotriva dictaturii lui Basescu.”

“Sunt ingrijorat insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati, consumata de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a incalcat deja vointa liber exprimata a 87% dintre romani, sunt naivi si refuza sa vada amenintarea. Intr-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate. Chiar si drepturile celor care astazi se bucura miop de acest august fierbinte”, continua Voiculescu.

“Cei care astazi aleg sa ignore datele obiective ale acestui abuz sustin un precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca. Voi continua ce am inceput – lupta impotriva lui Basescu Traian si a sistemului sau dictatorial”, incheie Dan Voiculescu.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
  1. Mioara Stanciu
    #1 Mioara Stanciu 23 October, 2015, 13:57

    Pacat ca in aceasta tara justitia este controlata de politic …Traian Basescu stia ca procurorul Eva este corupt si a fost adus ca sa se ocupe de Dan Voiculescu …Basescu este cel mai corupt politician

    Reply this comment
  2. Sorin Bratu
    #2 Sorin Bratu 23 October, 2015, 14:00

    Traian Basescu l-a bagat pe D Voiculescu la bulau …Pacat ca acest om sta inchis nevinovat ….Basescu trebuie judecat pentru cat rau a facut Romaniei .

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.